Voorzieningen

Het toiletgebouw heeft gescheiden sanitair voor dames en heren. Beide hebben een douche met koud of warm water, twee toiletten en een wastafel. Er is centrale verwarming.

toiletgebouw, overdekt terras en Proathuus

In het overdekte gedeelte buiten dit gebouw is een aanrecht met twee spoelbakken en warm en koud stromend water. Het tweede aanrecht heeft alleen koud water. Verder is er een aanrecht met spoelbakken voor chemische toiletten en nachtemmertjes. Deze plek ligt uit het zicht van de keukenaanrechten.

In deze ruimte staan tafels, stoelen en spellen. Je kunt er je kooktoestel neerzetten, als het weer even tegenzit. Voor fietskampeerders een uitkomst.

De kinderen (en vaak ook volwassenen) kunnen zich hier uitleven met een sjoelbak, een tafeltennistafel en een robuust tafelvoetbalspel.

Vanuit deze overdekte buitenruimte kun je in het ‘Proathuus’ binnenlopen: een fijne plek voor kille avonden. Hier staan ook de koelkasten die je gratis kunt gebruiken. Je vindt er bovendien veel toeristische informatie over de omgeving.
Het kantoor van Dik, de eigenaar, is hier gevestigd.

centraal gelegen voorzieningen, verscholen in het groen
speelplek voor de kleintjes
speelhuisje met glijbaan

Vlak na de hoofdingang van het kampeerterrein staat rechts een open houten hut, waarin alle bakken staan voor het scheiden van het afval. De hut ligt zó verstopt in het groen, dat hij niet zichtbaar is. Afval scheiden is belangrijk op De Marsbelte, waar aandacht is voor het milieu.

Twee parkeerterreinen liggen net buiten de camping.

Fietsaccu’s kunnen opgeladen worden.
Er is gratis wifi op bijna het hele terrein.

een intiem plekje