Voorzieningen

Het toiletgebouw heeft een aparte afdeling voor dames en heren. Beide hebben een douche met koud of warm water, twee toiletten en een wastafel. Er is centrale verwarming.

In het overdekte gedeelte buiten dit gebouw is een aanrecht met twee spoelbakken en warm en koud stromend water. Het tweede aanrecht heeft alleen koud water. Verder is er een aanrecht met spoelbakken voor chemische toiletten en nachtemmertjes. Deze plek ligt uit het zicht van de keukenaanrechten.

In dit overdekte gedeelte staan tafels, stoelen en spellen. Je kunt er je kooktoestel neerzetten, als het weer even tegenzit, als je fietskampeerder bent, bijvoorbeeld.

De kinderen (en vaak ook volwassenen) kunnen zich hier uitleven met een sjoelbak, een tafeltennistafel en een robuust tafelvoetbalspel.

Vanuit deze overdekte buitenruimte kun je in het ‘Proathuus’ binnenlopen: een fijne plek voor kille avonden. Hier staan ook de koelkasten die je gratis kunt gebruiken. Je vind er bovendien veel toeristische informatie over de omgeving.

Camping De Marsbelte - toiletgebouw
toiletgebouw, overdekt terras en Proathuus

Vlak na de hoofdingang van het kampeerterrein staat rechts een open houten hut, waarin alle bakken staan voor het scheiden van het afval. De hut ligt zó verstopt in het groen, dat hij niet zichtbaar is. Afval scheiden is belangrijk op De Marsbelte, waar aandacht is voor het milieu.

Camping De Marsbelte
speelplek voor de kleintjes

Twee parkeerplaatsen liggen net buiten het kampeerterrein.

Fietsaccu’s kunnen opgeladen worden.
Er is gratis wifi op bijna het hele terrein.